keresés:  

Programok

archívum

Könyvünnep a Budai Várban

Szeptember 5-7. között a Budavári Önkormányzat ismét megrendez a Magyar Nyelv és a Magyar Könyv Ünnepét a Budai Várban. Idén is érdemes kilátogatni a Szentháromság térre, hiszen számos érdekességgel várjuk a látogatókat.

tovább »

Szeptember 1-jén nyit a Vuk játékpark

Kedves Gyerekek és kedves Szülők! Szeptember 1-jén 17.00 órakor megnyit a Gellérthegyen a kibővített Vuk játszótér. A gyerekeket állambemutatóval, zenével, meglepetésekkel várjuk!
tovább »

Népi iparművészeti kiállítások

A Magyar Népi Iparművészeti Múzeum augusztusi és szeptemberi kiállításai.

tovább »

Meghosszabbítva az OSZK kiállítása

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2014. augusztus 21-től szeptember 30-ig továbbra is látogatható lesz az 1944-es könyvbetiltásokat, a könyvmegsemmisítést, valamint a könyvtár Kézirattára akkori vezetőjének, Halász Gábornak az életművét és tragikus sorsát bemutató kiállítás az Országos Széchényi Könyvtárban. A kiállítás látogatása és a kapcsolódó tárlatvezetés is (augusztus 28., szeptember 4., 11., 18., 25. 15 órától) díjmentes.

tovább »

Nyílt hét a Hagyományok Házában

2014. szeptember 16-21. között immár negyedik alkalommal hirdeti meg a Hagyományok Háza a bemutatkozó hetet, ahol egy hétbe sűrítve adnak ízelítőt az év 365 napján folyó munkából.

tovább »